yeni tarif

Izgara Börek

Resim
Izgara Börek Tarifi Izgarada börek Döküm Tavada Izgara Börek   Bugün size çok kolay hazırlayacağınız ve çok kısa sürede pişen ızgara börek tarifimiz var. Izgarada pişmiş böreğin ilk kez otlusunu yemiş ve çok beğenmiştik. Çok hafif ve lezzetli olmuştu. Biz de ızgara böreği lor peynirli yaptık. Bazen insan pratik ve kolay tariflerle yemek hazırlamak istiyor. Kahvaltılarınız için kısa sürede hazırlanan bu böreği farklı içlerle de deneyebilirsiniz. Biz böreği ocak üstü döküm ızgarada yaptık. Döküm ızgarası olmayanlar tost makinesinde de deneyebilir. Diğer bir kolay börek tarifi için tavada börek tarifimize de göz atmanızı öneririz. Izgara Börek Malzemeleri 4 adet hazır yufka İç harcı için 400 gr kaşar lor peyniri Dereotu, maydanoz, taze nane (1 demet) Sos için 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yumurta Izgara Börek Nasıl Yapılır Böreğin içini hazırlamak için bir kâsede böreklik peynir ve bir demet kıyılmış yeşilliği karıştıralım. Izgarayı

Domates Soslu Makarna Tarifi

Domates Soslu Makarna
Soslu Makarna Tarifi
Domates Soslu Spagetti
Makarna Sosları
Domates Soslu Makarna Nasıl Yapılır
Bugün yapması çok kolay tadı nefis domates soslu makarna tarifimiz var. Makarna soslarının içinde bizim evde en sevileni domates sosu olsa gerek. Domatesin bol olduğu yaz aylarında verdiğimiz domates sosu tarifini kullanarak nefis bir makarna yapabilirsiniz.  Biz temmuz ayı sonunda kış hazırlıklarına başlarız ve mutlaka kış için domatesli makarna sosu hazırlarız.
Domates Soslu spagetti
Domates Soslu spagetti
Tarifimize buradan ulaşabilir kış için siz de kavanoza makarna sosunuzu hazırlayabilirsiniz.
spaghetti napolitan
napolitan soslu spaghetti
Özellikle çocuklar köfte eşliğinde domates soslu makarnaya bayılıyor. Geçen hafta İtalyan’ların meşhur domatesli makarna sosu Napolitan sosu tarifi vermiştik. Tarife buradanulaşabilirsiniz.

domates soslu makarna
domates soslu tavuklu mantarlı kalem makarna
Domates sosunu temel sos olarak kullanıp, değişik malzemelerle çeşitlendirerek çok farklı lezzetlerde domates soslu makarna hazırlayabilirsiniz.
soslu makarna
domates soslu fesleğenli penne makarna
Makarna genelde çocukların isteklerine göre hazırlandığı için sizin evdeki tercihlere göre uygulayabilirsiniz.
domatesli ev yapımı papardelle

Malzemeleri
1 paket makarna 500 gr
Domates Sos için Napolitan Domates Sosu tarifmize buradan ulaşabilirsiniz. Domates sosun hazırlık ve pişme süresi tarifimizde var.
Yapılışı
Makarnayı pişirmek için tencereye suyu koyalım ve tuzu ekleyelim. Su kaynayınca makarnaları koyalım. 10 dakika sonra süzelim. Makarnayı büyük bir servis kâsesine alalım ve üzerine domates sosu dökerek karıştırıp servis yapalım. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpilince çok lezzetli oluyor. 
Afiyet Olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

lidaki nasıl pişirilir ? ızgara lidaki tarifi

Tire şiş köfte ve Tire köfte sosu nasıl yapılır

Domates Kabuğundan Salça Yapımı